tyruryru
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
http://www.reflect.pl/wlasna_marka_odziezowa.html bardzo bardzo przydatne, aczkolwiek zapewne można znaleźć tańszą firmę, mniejszą....
" Jako lider na rynku dbamy o wszystkie szczegóły związane z wytworzeniem nowej marki odzieżowej, od projektów ubraniowych czy graficznych, poprzez doradztwo w zakresie materiału (dzianiny), kroju, koloru, a skończywszy na znakowaniu, metkowaniu czy opakowywaniu. Nasze rozwiązania cieszą się dużym uznaniem. W ciągu kilku lat z naszych usług skorzystało kilkadziesiąt znanych marek odzieżowych, dystrybuujących swoje towary internetowo. "
ktoś znajdzie inne, podsyłać.
Aby osiągnąć rzeczy których dotąd nie osiągnąłeś, musisz zacząć robić rzeczy których dotąd nie robiłeś.
.pisendloff <3.
Proponuję poszukać kilka potencjalnych opcji, zamówić próbki, żeby najpierw przetestować ciuszki, pochodzić, poprać, i na końcu wybrać najlepszy Oglądałam już parametry materiałów innych sklepów np restyle, żeby obeznać się co oni sprzedają (jaki materiał, gramatura,itd), bo ja też bym stawiała przede wszysttkim n aJAKOŚĆ
Wiadomość dodana po 1 h 55 min 54 s:
A jakby iść krok dalej, to nawet można zrobić rajstopy wg własnego projektu.
Rajstopy zajebisty pomysł!
Zesraj się, a nie daj się
Rajstopy też fajne. Tylko Trzeba Wyszukać gdzie to ogarnąć?
No i myślałam też o biżuterii własnego projektu. Fajna sprawa
Aby osiągnąć rzeczy których dotąd nie osiągnąłeś, musisz zacząć robić rzeczy których dotąd nie robiłeś.
.pisendloff <3.
Są firmy ktore robią rajtki wg własnego projektu, więc to do ogarnięcia/. Czytałam już o tym
tylko ciekawe czy to się opłaca, tzn czy dużo sobie życzą hajsu na to
.pisendloff <3.
ogarniemy ten temat, wyszuka sie kilka firm i napisze sie mejla co oferuja.
Zapytałam kolegi co od czasu do czasu rbi koszulki. Jakość przednia
Polecił mi jedną technikę ( jeszcze dopytam eksperta Uziego brugadizste w robocie to mi opowie o tej technice) i powiedział, że jak będziemy zaczynać to pozwoli załatwiać jak się zdecydujemy na to co on.
Super Dorotka :-D znasz widzę tych ekspertów wszystkich <3
Tylko pamiętajmy żeby to nie było mega drogie,ale z fajną jakością.
Niekoniecznie Tanie i Pewne :-D
.pisendloff <3.
Ten expert to był z ironią xD tak szczerze myslalam ze załapiesz po ksywie Uzi xD koles duzo wie ale zeby wszystko to nie ;d ale te podstawy spoko wczoraj nie zapytalam bo mial zapierdol ale z czasem zapytam jeszcze sie nei spieszy jak na razie nas czeka nazwa logo itp.
Spoko ja sie postaram trochę kraść od czasu do czasu jedna technika jest do zrobienia w domu wiec wiesz hahah mozna robic rzuty takie ze limited edition 5 sztuk co jakis czas na okazje np swieta czy cos
No domyslilam się,że mega ekspertów nie masz w robo, inaczej bylybysmy ustawione :-D
Spieszy spieszy
Jak na razie nie mamy kasy to musimy mieć inne rzeczy dopiete na chociaż przed ostatni guzik bo potem wszystkiego na Raz się nie ogarnie. Tak myślę.
A tak będzie można zrobić listę rzeczy i odhaczac to co już ogarnięte.
.pisendloff <3.
Nazwa i Logo to ostatnia pierdoła i rzecz jaką powinniśmy się teraz zajmować. Trzeba szukać dostawców , pozamawiać i już testować jakość. Nie róbmy wszystko na ostatnią chwilę, bo jak będziemy to rozciagać w czasie, to nigdy się za to nie wezmiemy porządnie. Ciągle szukamy opcji nad dofinansowaniem, więc możliwe, że trzeba w końcu oddać biznesplan, a z dnia na dzien tego nie zrobimy.
A co do edycji limitowanej Dorota, to super pomysł szczególnie na święta, haloweeny,Walentynki i inne takie
.pisendloff <3.
"Nazwa i Logo to ostatnia pierdoła i rzecz jaką powinniśmy się teraz zajmować." Wydaje mi się, że ta pierdoła jest najważniejsza.
Jak dalej nie wymyślimy jak to ma funkcjonować. Identyfikacja wizualna, brief to tak naprawdę nie mamy podstaw by tworzyć dalej.
Lepiej już to mieć odhaczone niż potem na ostatnią chwilę wymyślać byle co.
Ostatnio edytowany przez Doro (2015-09-12 07:46:57)
To też racja, ale mnie osobiście nadal martwi to dofinansowanie. Chociaż z drugiej strony jak słyszę, że innym się udało, to czemu by nie nam.
Tylko nie widzę na razie ogłoszonych konkursów. No oprócz tego opublikowanego przez Annę na forum.
.pisendloff <3.
ta pierdoła nie jest najważniejsza. najważniejszy jest HAJSSS
jak ktos mi da kase to moim logo moze byc nawet czarny kwadrat.
Wiadomość dodana po 1 h 11 min 37 s:
generalnie chodzi mi o to zeby teraz rozgladac sie za dofinansowaniem, przegladac, pytac ludzi, bo bez tego nie ruszymy.
moja opinia biore satd, ze.............
kazdy sklep ma jakies logo: mango, mohito hm atmosfere granda ,, ale ja nawet nie mam pojecia jakie maja logo i nie umialabym ci tym bardziej je odworzyc z pamieci
a w sumie gdyby ktorys sklep mial czarny kwadrat to mozliwe ze bym zapamietala
Napisałam do koleżanki o dofinansowanie zobaczymy co mi odpisze.
Co do logo nie musicie nad nim myśleć ja zrobię sama kilka i wybierzecie same coś albo i nie
Strony: 1